SENYOR DELS LLAMPS

MARCIANS el segon disc de la banda va veure la llum el abril 2018 amb nou temes que destilen l'humor i ironia característics d'Oriol Iglesias

Esportistes motivats, històries dramàtiques de grups que no han ensumat mai l'èxit (ni ho faran), cantautors que volen escriure malenconies i els surt punk, marcians apocalíptics, americans transgènics i, és clar, històries del poble.Què més es pot demanar?

Senyor dels Llamps torna a escena amb un disc carregat d'històries fresques, divertides i poc convencionals amanides amb el seu característic llenguatge sense filtres ple d'humor i d'ironia. El títol, MARCIANS (Discmedi 2018), ja és tota una declaració d'intencions. D'entrada, perquè Senyor dels Llamps és poc amant de viure amb els peus a la Terra però sobretot perquè amb aquest nou treball fa un gran pas endavant per conquerir la galàxia.

Gravat durant la tardor i hivern de 2017 i 2018, tenim a les mans una producció, signada per David Rosell,  molt més gran que en el disc anterior i un directe que dobla la banda de 4 a 8 components per incorporar una secció de vents que ens farà ballar de valent. A més, el grup Albert Vinyés (teclats), Enric Marquès (baix), Albert Iglesias (guitarra elèctrica), Oriol Iglesias (veu i guitarra acústica), Pere Moll (bateria), Ariadna Carol (Saxo), Marta Gavaldà (Trompeta) i Pol Vilà (Trombó) s'atreveix en aquest disc amb nous registres com el rock, el reggae i l'ska, eixamplant les fronteres del folk que el va inspirar per al primer treball Érem heavies i no cumbes (Discmedi 2016). Un disc que el va fer voltar per tot Catalunya i l'estranger (Andorra) i amb el qual va guanyar el Premi Altaveu 2017 a la millor lletra de l'any i el concurs de directes del Riubombori de L'Espluga de Francolí

MARCIANS conté nou temes i en definitiva un disc molt acurat, alegre, satíric, professional i contundentment fresc! 100% Senyor dels Llamps, vaja!