radiorude19.jpg

RÀDIO RUDE:

Ràdio Rude és una banda d’Ska Clàssic & 2Tone de València. Influenciats pels grans de l’escena como The Specials, Roy Ellis aka Mr. Symarip, The Skatalites i Hepcat entre molts altres. Concerts tant a nivell estatal com internacional, segueixen en l’ona de l’escena amb l’objectiu de recuperar i fer sentir els sons més Skatalitics dels 60 a Jamaica i els 2Tons de la segona onada de l’Ska als carrers d’Anglaterra.

A l’hivern del 2016 va veure la llum el seu primer treball, Vol.I. Una proposta clara dels objectius d’aquest grup, endinsant-se en l’escena més Skatalítica i en les seues diferents vertents. Un any més tard i després de realitzar més de 25 concerts presentant el seu treball, van treure a la llum el seu single + videoclip, Night Club. Una clara maduració del grup i intenció de la direcció en la que s’endinça el grup Ràdio Rude.

Alguns dels festivals a destacar en els que s’han trobat als cartells d’aquests són: Aplec dels Ports, Festiwis Rock, Iboga Summer Festival, Festivern, Foot Stompin, Ventall Rock, i Irish International Ska & Reggae Festival (Irlanda), Terrasseta Santa Tecla.

A dies de hui el grup es troba en producció de 2 pròxim singles i el que serà el seu pròxim àlbum.