joanboadacedeerre.jpg

JOAN BOADA BANDULIMEJANT presenta el seu segon disc en format de cantautor folk. 

Disc titulat "Cedeerra", i on en Joan mostra la seva vessant més compromesa i combativa, sense massa embuts. 
Disc amb tocs de pop i també de folk, recitats i versions, amb una estètica més animada, vibrant i desacomplexada que en el seu primer treball "És molt fàcil" (Kasba 2015).

En el disc, produït, editat, mesclat i masteritzat a Sia Studio per en Jordi Armengol, apareixen en Joan Boada a la veu, llaüts i mandolines, acompanyat a les guitarres i programacions pel mateix Jordi, i pel David Plaza, "Plaç" al baix elèctric.
 
El disc inclou també col•laboracions ben especials, d'antics membres de La Carrau com la Càrol Duran al violí i veus, en Roc Albero a la trompeta i arranjaments de vents, en Pep Moliner al trombó i la tuba, així com en Victor Pedrol, del grup AMEBA, a l’acordió diatònic.
En Jordi Martínez ens hi recita un text i el Brossa Quartet omplen un tema amb un arranjament de cordes de l’Aleix Puig. 
Tot això amb veus, gralles i ambients gravats entre Terrassa i Santa Coloma de Gramenet, que donen un toc càlid i actual però alhora popular a les noves cançons i versions que presenta en Joan.
La portada és un dibuix original de la Pili Parra, i el disseny i paginat son de l’Anna Estany.
 
El disc serà editat també per KASBA.